Испрати Испраќам барање
Дома> Производи> Мебел за дневна соба> Табели за кафе> Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал
Сет на чај за елипса вал

Сет на чај за елипса вал

$2095-999 Others

$100≥1000Others

Начин на плаќање:Western Union,D/P,T/T,L/C
Инкотерм:FOB,CFR,EXW,DDP,DDU
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shenzhen/,Hongkong,Guangzhou
Color:
Атрибути на производо...

Модел бр.CT1966

БрендAuxford

Brand NameAuxford

Model NumberCT1966

PackageWooden Frame

OEM/ODMYes

Пакување и испорака
Продажни единици : pair
Тип на пакет : Стандарден картон за извоз или прилагодено.
Пример за слика :
Италијански минималистичка големина тркалезна вода рипл мермер од не'рѓосувачки челик мермер Ваби Саби чај Табела 1
Стакло модерна луксузна масичка постави не'рѓосувачки челик модерна тркалезна црна стакло врвна овална кафе табела 1
Опис на производот
Сетот за чај на Елипс Вал, шармантен додаток на кој било ансамбл за јадење, има благодатно заоблена силуета што зрачи со елеганција и софистицираност. Изработено со прецизно внимание на деталите, овој сет опфаќа прекрасно дизајнирана правоаголна табела и четири соодветни фотелји, сите украсени со сложени обрасци инспирирани од безвременската убавина на традиционалниот европски дизајн.
Секое парче во сетот е направено од висококвалитетни материјали, обезбедувајќи издржливост и долговечност. Табелата може да се пофали со пространа површина, идеална за хостирање на интимни собири или обични оброци, додека столчињата обезбедуваат удобно седење, поддржани од цврсти рамки кои ветуваат стабилност и поддршка во текот на вашето искуство за јадење.
Комплетот за чај на елипса Val не е само функционален; Исто така е сведоштво за стилот. Богатата палета на бои и украсените детали додаваат допир на луксуз на вашиот простор, што го прави совршен и за формални прилики и за секојдневна употреба. Неговиот разноврсен дизајн му овозможува да надополни широк спектар на стилови на ентериер, од класичен до модерен, без напор да го зајакне амбиентот на секоја просторија.
Без разлика дали уживате во лежерно попладневен чај или споделувате оброк со најблиските, сетот за чај од Елипса Вал ветува дека ќе биде прекрасен центар за центар што додава топлина и карактер во вашиот дом, создавајќи спомени што траат цел живот.

Ellipse val tea table setOval Coffee Table SetНордиска минималистичка големина елипса една голема и една мала овална чај табела постави светло луксузен мермер за мермер од не'рѓосувачки челик мермерLuxury Stainless Steel Marble Coffee Table

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати